EnergieCollectief Capelle (ECC)

Vereniging Energiecollectief Capelle

Capelle aan den IJssel Duurzame Energie

Helpdesk VvE’s

Bewoners van een Vereniging van Eigenaren kunnen ook in 2021 weer bij de VvE-Helpdesk terecht voor vragen over het verduurzamen van het gebouw. Astrid Kennis is het eerste aanspreekpunt voor VvE’s in Capelle.

Astrid is sinds 2020 actief aan de slag voor de gemeente Capelle aan den IJssel. Zij heeft vooral ervaring in de aanpak van projecten in het binnenstedelijk gebied gericht op woningverbeterings- en verduurzamingsaanpakken binnen de particuliere woningvoorraad en voornamelijk in complexmatige bouw (VvE’s).

Specifiek in Zuid-Holland voor de gemeenten met grote aantallen VvE’s zoals Den Haag ( bij de VvE-balie ) en Rotterdam maar ook voor verschillende gemeenten in Brabant. Samen op zoek naar de juiste aanpak voor de VvE is het uitgangspunt, en de agenda volgen van de VvE.

Luisteren naar de wensen van de woningeigenaren binnen de VvE is belangrijk. Vervolgens samen met hen kijken naar de beste oplossingen die passen binnen het budget en toch een belangrijke stap zetten in deze tijd van energietransitie.

Astrid komt graag met u in contact om kennis te maken met u en uw VvE! Voor advies of om u in contact te brengen met partijen die u verder kunnen helpen, zoals het Energie Collectief Capelle en Regionaal Energieloket Capelle.

Dus bent u een bewoner of bestuurder van een VvE en zoekt u informatie om te kunnen starten met verduurzamen, heeft u hulp nodig bij de financiering of heeft u technische vragen? U kunt uw vraag stellen aan Astrid.
Zij is bereikbaar via duurzaam@capelleaandenijssel.nl of 06-2250 9466.

De vereniging EnergieCollectiefCapelle (ECC) adviseert inwoners van de gemeente Capelle aan den IJssel over de toepassing van duurzame energie in en rondom de (eigen) woning. De leden van de vereniging zijn actief in alle wijken van Capelle aan den IJssel.
Show Buttons
Hide Buttons