Helpdesk VvE’s

image_pdfimage_print

Bewoners van een Vereniging van Eigenaren kunnen ook in 2021 weer bij de VvE-Helpdesk terecht voor vragen over het verduurzamen van het gebouw. Astrid Kennis is het eerste aanspreekpunt voor VvE’s in Capelle.

Astrid is sinds 2020 actief aan de slag voor de gemeente Capelle aan den IJssel. Zij heeft vooral ervaring in de aanpak van projecten in het binnenstedelijk gebied gericht op woningverbeterings- en verduurzamingsaanpakken binnen de particuliere woningvoorraad en voornamelijk in complexmatige bouw (VvE’s).

Specifiek in Zuid-Holland voor de gemeenten met grote aantallen VvE’s zoals Den Haag ( bij de VvE-balie ) en Rotterdam maar ook voor verschillende gemeenten in Brabant. Samen op zoek naar de juiste aanpak voor de VvE is het uitgangspunt, en de agenda volgen van de VvE.

Luisteren naar de wensen van de woningeigenaren binnen de VvE is belangrijk. Vervolgens samen met hen kijken naar de beste oplossingen die passen binnen het budget en toch een belangrijke stap zetten in deze tijd van energietransitie.

Astrid komt graag met u in contact om kennis te maken met u en uw VvE! Voor advies of om u in contact te brengen met partijen die u verder kunnen helpen, zoals het Energie Collectief Capelle en de WoonWijzerWinkel.

Dus bent u een bewoner of bestuurder van een VvE en zoekt u informatie om te kunnen starten met verduurzamen, heeft u hulp nodig bij de financiering of heeft u technische vragen? U kunt uw vraag stellen aan Astrid. Zij is bereikbaar via duurzaam@capelleaandenijssel.nl of 06-2250 9466.

redactie

Het EnergieCollectiefCapelle (ECC) adviseert inwoners van de gemeente Capelle aan den IJssel over de toepassing van duurzame energie in en rondom de woning. Het collectief bestaat uit vrijwilligers woonachtig in de diverse wijken van Capelle aan den IJssel.

Bijeenkomst Capelle aan den IJssel

Online informatie bijeenkomst ‘Concept Transitievisie Warmte’ op 13 januari 2022

Op donderdag 13 januari 2022 van 19.30 uur tot 21.00 uur organiseert gemeente Capelle aan den IJssel een digitale bijeenkomst over de concept Transitievisie Warmte. Tijdens deze avond kijken wij met elkaar nog eens naar de uitkomsten van de concept Transitievisie Warmte. Wij geven voorbeelden van besparingsmogelijkheden en alternatieven voor aardgas. Ook bespreken we hoe […]

Lees meer...
Actueel Capelle aan den IJssel

Aanvullende Energietoeslag in 2022

Huishoudens met een laag inkomen krijgen begin 2022 ongeveer € 200,- energietoeslag. Dit heeft de overheid besloten. Met dit extra geld kunt u een deel van uw energiekosten betalen. Nog even wachten De overheid is nu bezig met de voorwaarden voor de energietoeslag. Zijn die bekend? Dan gaat IJsselgemeenten de aanvragen en betaling verzorgen. Dat […]

Lees meer...
Actueel Capelle aan den IJssel

Rotterdams Milieu Centrum (RMC)

WERKEN AAN EEN MILIEUVRIENDELIJK EN DUURZAAM ROTTERDAM Sinds 19 juni 2003 is het Rotterdams Milieucentrum (RMC) een zelfstandige organisatie in de rechtpersoonlijkheid van een stichting. Voor 19 juni 2003 was het Milieucentrum 11 jaar onderdeel van de Natuur en Milieufederatie Zuid Holland. De stichting Rotterdams Milieucentrum is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam […]

Lees meer...
Show Buttons
Hide Buttons