Installateurs

 

 

 

 

Financiële status

Stel u vooraf goed op de hoogte van de financiële status van de door u gekozen installateur(s). In deze slechte economische omstandigheden kunnen ook bekende installateurs zeer snel – maar voor u als koper zeer zeker onverwachts – failliet worden verklaard. Er zijn zelfs bedrijven failliet verklaard, waarvan de websites met producten en diensten door deze failliete bedrijven tot op vandaag nog steeds in de lucht zijn.


Betaal dus nooit vooraf. Ook niet bij aflevering maar eerst per officiële ingebruikname van uw installatie op uw dak.

Van deze bovengenoemde bedrijven is in het verleden een pro forma offerte ontvangen die wel voldoet aan eisen zoals hierbovengenoemd. De zonnepanelen voldoen bij allen aan de hoogste eisen, de omvormers worden bepaald door de installatie zelf.

Als u iets voelt voor dit aanbod, zendt ons dan het opgenomen elektrische vermogen wat op uw laatste jaarrekening staat vermeld of stuur een kopie daarvan naar het email adres : info@energiecollectiefcapelle.nl.

Daarnaast is het noodzakelijk dat u uw exacte adres weet om op Google earth te kunnen kijken naar uw dak.

n.b.

Als u van plan bent zonnepanelen aan te brengen op uw dak, zijn er extra voorzieningen nodig nadat de dakbedekking is goedgekeurd en voldoende beschermd. In de Nederlandse energie wetgeving staat dat alleen een erkende installateur dit soort werk mag uitvoeren. Een tweede probleem is dat bij een verkeerde aansluiting (verwisselen plus en min) er een ferme ontploffing kan ontstaan.

 

Show Buttons
Hide Buttons