Installateurs

image_pdfimage_print

De vrijwilligers van het ECC-collectief werken geheel belangeloos voor u als klant. Wij bieden u aan, als u dat wil, samen met u bij onderstaande bedrijven voor u een offerte te vragen.

Maar ook bij het aanvragen van offertes bij installateurs van uw eigen keuze kunnen wij u zonder enige advieskosten adviseren en assisteren. Naarmate het aantal aanvragers in uw eigen buurt of straat oploopt, zal evenredig een extra korting worden afgegeven en anders afgedwongen. U weet daarna de mogelijkheden voor uw huis en beslist uiteindelijk zelf of een offerte u bevalt.

De bij ons bekende installatie-bedrijven zijn:

Installatie-bedrijf email adres specialisatie
www.techneco.nl contact : a.medema@techneco.nl warmtepompen

Financiële status

Stel u vooraf goed op de hoogte van de financiële status van de door u gekozen installateur(s). In deze slechte economische omstandigheden kunnen ook bekende installateurs zeer snel – maar voor u als koper zeer zeker onverwachts – failliet worden verklaard. Er zijn zelfs bedrijven failliet verklaard, waarvan de websites met producten en diensten door deze failliete bedrijven tot op vandaag nog steeds in de lucht zijn.


Betaal dus nooit vooraf. Ook niet bij aflevering maar eerst per officiële ingebruikname van uw installatie op uw dak.

Van deze bovengenoemde bedrijven is in het verleden een pro forma offerte ontvangen die wel voldoet aan eisen zoals hierbovengenoemd. De zonnepanelen voldoen bij allen aan de hoogste eisen, de omvormers worden bepaald door de installatie zelf.

Als u iets voelt voor dit aanbod, zendt ons dan het opgenomen elektrische vermogen wat op uw laatste jaarrekening staat vermeld of stuur een kopie daarvan naar het email adres : info@energiecollectiefcapelle.nl.

Darnaast is het noodzakelijk dat u uw exacte adres weet om op Google earth te kunnen kijken naar uw dak.

n.b.

Als u van plan bent zonnepanelen aan te brengen op uw dak, zijn er extra voorzieningen nodig nadat de dakbedekking is goedgekeurd en voldoende beschermd. In de Nederlandse energie wetgeving staat dat alleen een erkende installateur dit soort werk mag uitvoeren. Een tweede probleem is dat bij een verkeerde aansluiting (verwisselen plus en min) er een ferme ontploffing kan ontstaan.

Als u nog meer wil weten, stuur ons dan een bericht. Desgewenst kunnen wij u verwijzen naar nog meer interessante websites. email naar: info@energiecollectiefcapelle.nl

redactie

Het EnergieCollectiefCapelle (ECC) adviseert inwoners van de gemeente Capelle aan den IJssel over de toepassing van duurzame energie in en rondom de woning. Het collectief bestaat uit vrijwilligers woonachtig in de diverse wijken van Capelle aan den IJssel.

Show Buttons
Hide Buttons