Word Energiecoach!

Als energiecoach geeft u energieadvies aan buurtbewoners in Capelle. U biedt hen tevens een box met besparende artikelen t.w.v. €20,- aan. Met uw enthousiaste inzet helpt u bewoners tientallen euro’s per jaar te besparen, het wooncomfort te verbeteren en bij te dragen aan een beter milieu.

Dankbaar werk, waar u zelf ook nieuwe ervaringen, kennis en contacten mee op doet. U krijgt een gratis cursus, zodat u anderen goed kunt helpen om energie te besparen.

MELD U AAN VOOR DE GRATIS CURSUS


Energieadviseurs van JMA verzorgen de cursus. In vier avonden leert u alles over energie en geld besparen in en om huis. En hoe u bewoners adviseert. Ook maakt u kennis met andere coaches en ontvangt u een toolbox met besparende artikelen.

SAMENWERKING

Het project Energiecoaches in Capelle is een gezamenlijk initiatief van gemeente Capelle aan den IJssel, woningcorporatie Havensteder, en het Energiecollectief Capelle en wordt ondersteund door Energieadviesbureau JMA.

INZET
De coaches zijn vrijwilligers. Uw inzet wordt naar wensen en mogelijkheden ingevuld. We vragen alle coaches tenminste een dag per maand actief te zijn. Er is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

HOE KAN IK MIJ AANMELDEN?*

Gaat u de uitdaging aan? Meld u aan bij Energieadviesbureau JMA via 030 699 15 99 of capelle@energiebox.org.

* Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn

Wilt u meer informatie of aanmelden?

Klik dan hier over informatie over de Energiecoach.