Voorlichting over Warmtewet en blokverwarming op 9 april 2014

image_pdfimage_print

Gratis voorlichtingsbijeenkomst ‘Warmtewet en blokverwarming’. Hét antwoord op de vragen en problemen van appartementseigenaren.

Verenigingen van Eigenaren zien grote problemen op zich afkomen; tenminste: als hun appartementengebouw is voorzien van een collectieve installatie voor warmte en warmwater.
De kosten en administratieve lasten van deze VvE’s zullen naar verwachting sterk toenemen door de Warmtewet, die op 1 januari jl. in werking is getreden.

Daarom houdt Stichting VvE Belang, belangenorganisatie voor VvE’s en appartementseigenaren, op woensdag 9 april een gratis voorlichtingsbijeenkomst over het onderwerp ‘Warmtewet en blokverwarming’.
De bijeenkomst vindt vanaf 19.30 uur plaats in het Auditorium van het Congrescentrum van Achmea, Handelsweg 2 in Zeist.

redactie

Het EnergieCollectiefCapelle (ECC) adviseert inwoners van de gemeente Capelle aan den IJssel over de toepassing van duurzame energie in en rondom de woning. Het collectief bestaat uit vrijwilligers woonachtig in de diverse wijken van Capelle aan den IJssel.

Geef een antwoord

Actueel Capelle aan den IJssel

Aanvullende Energietoeslag in 2022

Huishoudens met een laag inkomen krijgen begin 2022 ongeveer € 200,- energietoeslag. Dit heeft de overheid besloten. Met dit extra geld kunt u een deel van uw energiekosten betalen. Nog even wachten De overheid is nu bezig met de voorwaarden voor de energietoeslag. Zijn die bekend? Dan gaat IJsselgemeenten de aanvragen en betaling verzorgen. Dat […]

Lees meer...
Actueel Capelle aan den IJssel

Rotterdams Milieu Centrum (RMC)

WERKEN AAN EEN MILIEUVRIENDELIJK EN DUURZAAM ROTTERDAM Sinds 19 juni 2003 is het Rotterdams Milieucentrum (RMC) een zelfstandige organisatie in de rechtpersoonlijkheid van een stichting. Voor 19 juni 2003 was het Milieucentrum 11 jaar onderdeel van de Natuur en Milieufederatie Zuid Holland. De stichting Rotterdams Milieucentrum is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam […]

Lees meer...
Actueel

Steenwol of glaswol: wat is het verschil?

Gaat u uw woning isoleren? Dan heeft u vast steenwol en glaswol voorbij zien komen als isolatiematerialen. Dit zijn allebei veelgebruikte isolatiematerialen, omdat ze betaalbaar en kwalitatief zijn. Maar wat is het verschil tussen steenwol en glaswol? Wanneer gebruikt u welke isolatiemethode? En wat isoleert beter: steenwol of glaswol? Steenwol Steenwol is een minerale kunstvezel […]

Lees meer...
Show Buttons
Hide Buttons