Spouwmuurisolatie, gegarandeerd geïsoleerd vanaf €750

5 november 2014 by Geen reacties

Doe de Isolatiecheck

Doe de isolatiecheck en zie of je huis geschikt is. Schrijf je na de check vrijblijvend in voor de collectieve inkoopactie.

Heb je een huur- of koopwoning?

Stap voor stap

1. Doe de isolatiecheck om te controleren of jouw huis geschikt is voor spouwmuurisolatie.

2. Schrijf je na de check vrijblijvend in voor de collectieve inkoopactie. Dat doe je door het formulier in te vullen dat verschijnt na de isolatiecheck. Vervolgens ontvang je per e-mail een welkomstbericht van onze leverancier Nederland Isoleert.

3. Nederland Isoleert stelt vervolgens een offerte op maat op. Dit kan ongeveer twee weken duren. Na het ontvangen van de offerte wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Tijdens dit telefoongesprek is er gelegenheid om de offerte door te nemen, deze eventueel te wijzigen en aanvullende vragen te stellen.

4. Vervolgens heb je een maand de tijd om de offerte digitaal goed te keuren. Als je akkoord gaat met de offerte, neemt Nederland Isoleert telefonisch contact met je op om een technische inspectie in te plannen. Daaruit zal blijken of je spouwmuren geschikt zijn voor de isolatie. (Is dat niet het geval, vervalt de offerte. Hier zijn geen kosten aan verbonden.)

5. Als de technische inspectie goed is verlopen, kan er direct een afspraak worden gemaakt voor het uitvoeren van de isolatie.

6. De montage zal tot ongeveer 12 weken na de technische inspectie plaatsvinden. De factuur ontvang je ter plekke en moet binnen zeven dagen worden voldaan.