Minder kosten door energie besparen

image_pdfimage_print

Om te voorkomen dat de energierekening onnodig hoog wordt, is het verstandig om energie te besparen. De gemeente Capelle aan den IJssel helpt Capellenaren met advies en een korting op energiebesparende producten of verstrekt deze producten zelfs gratis.

Huurders kunnen gratis advies krijgen van een energiecoach. Met dit advies kan gemiddeld ongeveer € 130 per jaar op de energierekening bespaard worden. Tot 31 juli 2022 kunnen huurders ook gratis een aantal energiebesparende producten (de energiebox) krijgen. Het adviesgesprek en/of de box kunnen aangevraagd worden via www.energiebox.org/CapelleaandenIJssel. Of door op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur te bellen met (010) 313 3952.

Woningeigenaren kunnen via kortingscode CAPELLE2021 € 90,- korting krijgen op de aankoop van energiebesparende producten. Deze producten zijn te koop in de webshop van de WoonWijzerWinkel: www.woonwijzerwinkel.nl/capelleaandenijssel. Bij de WoonWijzerWinkel kunnen woningeigenaren ook (tegen betaling) advies krijgen.

redactie

Het EnergieCollectiefCapelle (ECC) adviseert inwoners van de gemeente Capelle aan den IJssel over de toepassing van duurzame energie in en rondom de woning. Het collectief bestaat uit vrijwilligers woonachtig in de diverse wijken van Capelle aan den IJssel.

Show Buttons
Hide Buttons