EnergieCollectief Capelle (ECC)

Vereniging Energiecollectief Capelle

Capelle aan den IJssel ECC

In Memoriam Elbert Raadsen

Gisteravond ontvingen wij het droevige bericht dat ons medelid Elbert Raadsen plotseling is overleden. Dat heeft ons zeer geschokt. Elbert was bijna 10 jaar – met een onderbreking van 4 jaar als gemeenteraadslid/fractievoorzitter van GroenLinks- zeer actief lid van het ECC.

Elbert was vooral actief bij onze buurtacties. Kortgeleden heeft hij nog de rol van projectleider deskundigheidsbevordering op zich genomen. Hij was voortdurend bezig zijn kennis m.b.t. de energietransitie te vergroten.  Zelf wilde hij graag zijn kennis en ervaring over warmteverliesberekeningen met ons delen.

Wij hebben goede herinneringen aan Elbert. Hij was een zeer betrokken, deskundige, vriendelijke en rustige collega. Zijn bouwkundige kennis en zijn adviezen bij het nemen van duurzaamheidsmaatregelen aan woningen zullen wij zeker missen.

Wij zullen Elbert missen. Wij wensen zijn echtgenote en kinderen veel sterkte bij het verwerken van het verlies.

Dagelijks Bestuur Vereniging Energiecollectief Capelle

John Renirie, voorzitter; Henk Gravesteijn, penningmeester; Arne Beijer, secretaris

De vereniging EnergieCollectiefCapelle (ECC) adviseert inwoners van de gemeente Capelle aan den IJssel over de toepassing van duurzame energie in en rondom de (eigen) woning. De leden van de vereniging zijn actief in alle wijken van Capelle aan den IJssel.
Show Buttons
Hide Buttons