Hulp nodig bij het verduurzamen van jouw VVE-complex?

image_pdfimage_print

Per 1 juli 2020 kan je als Capelse VvE terecht bij een speciale helpdesk voor Capelse VvE’s.
VvE-bestuurders en bewoners van een appartement kunnen hier terecht voor uiteenlopende vragen over duurzame oplossingen. De gemeente en de WoonWijzerWinkel hebben de handen hiervoor ineen geslagen.

Of je nu informatie zoekt om te kunnen starten, hulp nodig hebt bij de financiering of technische vragen hebt, je bent welkom bij de helpdesk. Een adviseur biedt onafhankelijke informatie over een breed scala aan onderwerpen.

De helpdesk wordt bemenst door Mesdita Seji en Astrid Kennis en is op werkdagen van 9.00-17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 010-7470147.

Wil je liever een persoonlijk gesprek met de adviseur of een kijkje nemen in het nieuwe Energieloket op het Amnestyplein? Vanaf 1 juli is het mogelijk om op afspraak een bezoek aan het Energieloket te brengen. Om een afspraak te maken, stuur je een mailtje naar duurzaam@capelleaandenijssel.nl.

Je kunt natuurlijk altijd een kijkje nemen op de website met oplossingen voor VvE’s.

redactie

Het EnergieCollectiefCapelle (ECC) adviseert inwoners van de gemeente Capelle aan den IJssel over de toepassing van duurzame energie in en rondom de woning. Het collectief bestaat uit vrijwilligers woonachtig in de diverse wijken van Capelle aan den IJssel.

Actueel Capelle aan den IJssel Energiecollectief

ECC-voorzitter Henk Petri overleden…

Vandaag bereikte ons het droeve bericht, dat onverwachts is overleden Henk Petri, vooraanstaand lid van ons Energie Collectief Capelle op de leeftijd van 73 jaar. Henk Petri was in Schollevaar een van de eerste wijkbewoners met zonnepanelen op zijn dak. Hij wilde daarbij graag zijn verkregen kennis en ervaring op het gebied van zonnepanelen delen […]

Lees Meer...
Actueel Capelle aan den IJssel Duurzame Energie

Inschrijven gestart voor participaties zonnedak Kindcentrum Ontdekrijk

Energiecoöperatie ZonKracht Capelle is gestart met de inschrijving voor participaties in het zonnedak op Kindcentrum Ontdekrijk in de wijk Oostgaarde. Inmiddels is er reeds ingetekend voor ongeveer de helft van het aantal beschikbare participaties. U kunt dus nog meedoen! Door lid te worden van de coöperatie en participaties te kopen, wordt u mede-eigenaar van de […]

Lees Meer...
Actueel Bijeenkomst

Online informatiebijeenkomst Warmtetechnieken voor VvE’s

Online informatiebijeenkomst Warmtetechnieken voor VvE’s (donderdagavond 8 juli, van 19.30-21.00 uur) Denkt u met uw VvE na over een (aard)gasvrije toekomst? Dan mag u deze online bijeenkomst over warmtetechnieken op 8 juli niet missen. Deze bijeenkomst is voor alle besturen, beheerders en eigenaren van appartementen van VvE’s in Capelle. De bijeenkomst start om 19.30 uur […]

Lees Meer...
Show Buttons
Hide Buttons