Familie Dekker krijgt 300ste WoonWijzerBox

Nico van Veen overhandigt de 300e WoonWijzerBox aan de familie Dekker

Capelle aan den IJssel, 6 juli – Wethouder Nico van Veen (Duurzaamheid) heeft de 300ste WoonWijzerBox overhandigd aan de familie Dekker uit Capelle aan den IJssel.

De WoonWijzerBox is een doos met energiebesparende producten, die is samengesteld via de webshop van de WoonWijzerWinkel. Daarbij is gebruik gemaakt van een korting van €90,- . De gemeente stelt deze korting speciaal beschikbaar voor woningeigenaren. Al 299 Capellenaren zijn de familie Dekker voorgegaan.

“De korting kwam op een goed moment’, vertelt de heer A. Dekker. ‘Wij wilden juist de bovenverdieping voorzien van ledlampen. En de radiatorkraan in de gang was kapot. Dus die hebben we ook meteen aangeschaft.”

Op www.woonwijzerwinkel.nl/capelleaandenijssel kan iedere woningeigenaar uit Capelle een box samenstellen. Met het invullen van de code CAPELLE2020 wordt de korting verrekend. Voorwaarde is een minimale eigen bijdrage van €10,-.

Over redactie 426 Artikelen
Het EnergieCollectiefCapelle (ECC) adviseert inwoners van de gemeente Capelle aan den IJssel over de toepassing van duurzame energie in en rondom de woning. Het collectief bestaat uit vrijwilligers woonachtig in de diverse wijken van Capelle aan den IJssel.