Evaluatie buurtactie in Middelwatering….

image_pdfimage_print

Beste bewoner van Middelwatering,

Het is al weer enige tijd geleden, namelijk op 13 februari was de informatieavond Energiebesparing Middelwatering op de Gemeentewerf. Vanwege de lock-down hebben de vrijwilligers van Energie Collectief Capelle wekenlang geen woningbezoeken kunnen afleggen en ook de Woonwijzerwinkel kon geen “Woningopnames” uitvoeren.

Desondanks hebben veel buurtbewoners al energiebesparende maatregelen genomen, zoals isolatie, zonnepanelen of een van de ‘kleine’ maatregelen via de WoonWijzerBox (zie bijgaande brochure).
Inmiddels is de WoonWijzerWinkel weer gestart en kunt u een Woningopname en andere producten uit de WoonWijzerBox met € 90,- korting bestellen via https://www.woonwijzerwinkel.nl/capelleaandenijssel/.

Ook de vrijwilligers van Energie Collectief Capelle komen graag bij u langs voor een algemeen adviesgesprek over Energiebesparing, of om een offerte voor duurzame maatregelen op te vragen. Daarvoor kunt u eenvoudig een reactie sturen op deze e-mail met daarbij uw naam en adres.

 

Bezoek het ENERGIELOKET

Wist u dat u vanaf 1 juli op donderdagen ook terecht kunt in het lokale Energieloket op het Amnestyplein 3 in Capelle? In het vernieuwde loket staan voorbeelden van energiebesparende maatregelen, zonnepanelen en isolatieproducten. Om een afspraak te maken, stuurt u een mailtje naar duurzaam@capelleaandenijssel.nl.

 

 

Onze folder

KLIK HIER voor onze folder.

Samen maken we Capelle duurzaam!

Met vriendelijke groet,

Boudewijn, Ger, Koos, Kees, Arne, John en Johan
Vrijwilligers Energie Collectief Capelle
www.energiecollectiefcapelle.nl

 

redactie

Het EnergieCollectiefCapelle (ECC) adviseert inwoners van de gemeente Capelle aan den IJssel over de toepassing van duurzame energie in en rondom de woning. Het collectief bestaat uit vrijwilligers woonachtig in de diverse wijken van Capelle aan den IJssel.

Show Buttons
Hide Buttons