Capellenaren investeren in eigen windmolen

Actueel, Capelle aan den IJssel https://www.energiecollectiefcapelle.nl/wordpress/wp-content/uploads/2018/02/koersdoc-foto-voorblad.jpg https://www.energiecollectiefcapelle.nl/wordpress/wp-content/uploads/2018/02/koersdoc-foto-voorblad-150x150.jpg Energie Collectief Capelle - ECC 0 https://www.energiecollectiefcapelle.nl/capellenaren-investeren-in-eigen-windmolen/#respond
129

Er is veel belangstelling voor WindVermogen Kralingseveer. Met dit project profiteren deelnemers van duurzame energie door te investeren in obligaties. Hoe harder het waait, hoe hoger de winst. Inmiddels zijn alle obligaties verkocht. Omwonenden van de windmolen hebben als eerste recht op inschrijving gehad. 34 huishoudens uit Capelle zijn deelnemer geworden en samen namen zij 1400 obligaties af. In bedragen gaat dit om €35.000, waarvan de investering per persoon ca. €1.000,00 is geweest.

In totaal is er voor €300.000 aan obligaties verkocht waarmee 313 mensen participeren in het project WindVermogen Kralingseveer.

Wat gebeurt er met de inleg?

Van elke euro van de inleg wordt twee derde geïnvesteerd in (de exploitatie van) windmolen Kralingseveer. Het resterende deel wordt gebruikt voor andere of toekomstige duurzame energieprojecten van HVC Kringloopenergie. Zo brengen we duurzame energie samen dichterbij!

https://www.energiecollectiefcapelle.nl/wordpress/wp-content/uploads/2018/02/koersdoc-foto-voorblad.jpg
Show Buttons
Hide Buttons