Bewonersactie Dansen- en Ervenbuurt in november


Uitnodiging webinars Energiebesparing Dansen- en Ervenbuurt 23 – 26 november 2020

Beste heer/mevrouw,

Uw wooncomfort verbeteren én op uw energierekening besparen?

Doe mee aan de webinars ‘Energiebesparing Dansen- en Ervenbuurt’. Van maandag 23 november tot en met donderdag 26 november is er iedere avond om 19:30 uur een webinar over energiebesparing. Elke avond heeft een eigen thema.

Tijdens de webinars krijgt u informatie over maatregelen die u in en rond uw woning kunt aanbrengen om uw wooncomfort te verbeteren én te besparen op uw energierekening. De vier thema’s zijn:

– Zonnepanelen, op maandag 23 november van 19:30 tot 20:15 uur
– Isolatie, op dinsdag 24 november van 19:30 tot 20:15 uur
– Kleine energiebesparende maatregelen, op woensdag 25 november van 19:30 tot 20:15 uur
– Groene daken en groene tuinen, op donderdag 26 november van 19:30 tot 20:15 uur

Inventarisatie
De vrijwilligers van het Energie Collectief Capelle (ECC) komen op zaterdag 7 november of zaterdag 14 november alvast bij u langs met extra informatie en een vragenlijst. Hiermee kunt u mogelijke besparingsmaatregelen in uw woning in kaart brengen. De vragenlijst kunt u online invullen.


Meer informatie

Wilt u alvast meer informatie over hoe u energie kunt besparen? Kijk dan op https://www.woonwijzerwinkel.nl/gemeente/capelleaandenijssel/ of neem contact op met de vrijwilligers van het Energie Collectief Capelle die de buurtactie organiseren via schollevaar.duurzaamcapelle@gmail.com

Wij adviseren u graag over hoe u een comfortabele en energiezuinige woning kunt realiseren. Goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee!

Graag tot ziens tijdens de webinars!

Over redactie 428 Artikelen
Het EnergieCollectiefCapelle (ECC) adviseert inwoners van de gemeente Capelle aan den IJssel over de toepassing van duurzame energie in en rondom de woning. Het collectief bestaat uit vrijwilligers woonachtig in de diverse wijken van Capelle aan den IJssel.