Aanbod voor zonnepanelen verlengd….

image_pdfimage_print

Beste bewoner van Capelle,

In mei dit jaar organiseerden de gemeente Capelle, het Energie Collectief Capelle en de WoonWijzerWinkel een online presentatie over zonnepanelen. Bij dit webinar hoorde een aanbod voor zonnepanelen. Heeft u nog geen mogelijkheid gehad om gebruik te maken van dit aanbod, maar bent u toch geïnteresseerd in zonnepanelen?

Dan hebben wij goed nieuws voor u. Het aanbod is namelijk verlengd tot 10 oktober 2020. Met deze actie profiteert u van een scherpe prijs, installatie door betrouwbare partners én WoonWijzerGarantie.
U kunt een vrijblijvende offerte opvragen via https://www.woonwijzerwinkel.nl/aanbod-zon/
Als u de offerte aanvraag voor 10 oktober doet profiteert u van deze actie prijzen.

Wilt u eerst meer weten over zonnepanelen, de salderingsregeling en btw teruggave? Dan kunt u op dezelfde pagina de presentatie van 6 mei 2020 terugkijken. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met de vrijwilligers van het Energie Collectief Capelle via een reactie op deze e-mail, of met de adviseurs van de WoonWijzerWinkel via info@woonwijzerwinkel.nl.

Samen maken we Capelle aan den IJssel duurzaam!

Met vriendelijke groet,

Boudewijn, Ger, Koos, Kees, Arne, John en Johan

Vrijwilligers Energie Collectief Capelle
www.energiecollectiefcapelle.nl

Over redactie 429 Artikelen
Het EnergieCollectiefCapelle (ECC) adviseert inwoners van de gemeente Capelle aan den IJssel over de toepassing van duurzame energie in en rondom de woning. Het collectief bestaat uit vrijwilligers woonachtig in de diverse wijken van Capelle aan den IJssel.