Webinar Gasloos wonen op 13 oktober

De Themadag ‘Gasloos wonen’ zit vol, maar u kunt zich nog wel inschrijven voor één van
de Webinars op dinsdag 13 oktober. We vertellen u dan alles over oplossingen die
gasloos wonen mogelijk maken. En we vertellen meer over de inkoopacties
waarmee u voordelig een warmtepomp of infraroodpanelen kunt aanschaffen.
VvE’s kunnen zich nog inschrijven voor de Webinar van VvE-010 op zaterdag 10 oktober.

Webinars

De Webinars zijn op dinsdag 13 oktober. Om 19:00 uur start de Webinar over gasloos wonen en infraroodpanelen. Om 19:30 uur start de Webinar over gasloos wonen en warmtepompen. Meld u aan voor een van de Webinars via onderstaande button.

Aanmelden

Hier kunt u zich aanmelden


Inkoopacties

Ditmaal hebben we niet één, maar zelfs twee inkoopacties! Met deze acties schaft u tegen een voordelig tarief een betrouwbare en stille warmtepomp aan. U heeft de keuze uit een all-electric of een hybride warmtepomp. Daarnaast hebben we een voordelig tarief voor hoge kwaliteit infraroodpanelen die u aangename warmte en comfort bieden.

Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de inkoopacties: www.woonwijzerwinkel.nl/acties

Themadag VvE’s

De themadag op zaterdag 10 oktober is ook bedoeld voor VvE’s, maar deze vindt ditmaal plaats middels een Webinar, welke wordt georganiseerd door VvE-010. Zij verzorgen in de Webinar een presentatie over aardgasvrij wonen voor VvE’s waarin alle stappen aan de orde komen die doorlopen moeten worden om een VvE aardgasvrij te maken. Na afloop heeft u inzicht in welke oplossingen voor uw VvE interessant zijn.

VvE’s kunnen zich aanmelden via de website van VvE-010.

Over redactie 427 Artikelen
Het EnergieCollectiefCapelle (ECC) adviseert inwoners van de gemeente Capelle aan den IJssel over de toepassing van duurzame energie in en rondom de woning. Het collectief bestaat uit vrijwilligers woonachtig in de diverse wijken van Capelle aan den IJssel.